17. dubna 2008

Adobe Media Player AMP - video YouTube

Adobe Media Player
Watch what you want, when you want!

Participating networks

Top networks and media companies present your favorite shows for viewing online or offline. From edge-of-your-seat dramas, sports, and reality TV shows to classic feature films and miniseries as well as educational videos and more, Adobe participating network partners put a wealth of enjoyment at your fingertips with Adobe Media Player.

Blip.tv
CBS
Comedy Central
Epicurious
KQED
MTV
MyToons.com
Nickelodeon
ON Networks
PBS - A leading provider of digital learning content for pre-K–12 educators and other educational services.
Style.com
Universal Music Group

See all participating networks ›


More than 10 Billion Videos Viewed Online in the U.S. in February

Czech Republic President Vaclav Klaus Speaks On Democracy

Czech Republic President Vaclav Klaus Speaks On Democracy

16. dubna 2008

Badminton video BEST OF YouTube

Badminton video BEST OF

no coment

Kvalita českého piva aneb není to co bývalo

KVALITA ČESKÉHO PIVA
16.4.2008

pamatujete ještě kvalitní dobré české pivo?

Velká pivní revoluce :(
Kam se podělo typické české pivo? ptají se zmatení pivaři. Velké pivovary potají odcházejí od tradičních technologií a snaží se odlišit alespoň novou lahví.
více


Cylindro-konické tanky (CKT) a kvalita piva

Kvalita a nutriční vlastnosti piva

Ako správne čapovať sudové pivo

Postup při vaření piva

Co říkají na změny ve vaření piva ti, kteří jej mají na starosti

Pivo českého typu

Jak je to s českým pivem?

Jak to bude s českým pivem? EU

Když vás honí mlsná, uvařte si vlastní nápoj

Homebrewing

První zpráva o výrobě piva na území dnešní České republiky se váže k Břevnovskému klášteru. Již v roce 993 n.l. vyráběli údajně tamní benediktini víno i pivo.
zde

------------------------------------------
World's Best Lager

Britský odborný časopis Beers of the World vyhlásil vítězem druhého ročníku soutěže nejlepší piva světa v jedné ze čtyř hlavních kategorií, kategorii ležáků, pivo značky Primátor Exkluziv 16%. V dílčí kategorii nejlepší tmavý ležák byl pak vyhlášen Primátor Dark a v dílčí kategorii nejlepší vícestupňový ležák Primátor Exkluziv 16%. Pšeničný Weizenbier z Náchoda byl navíc vyhlášen druhým nejlepším v kategorii pšeničných piv.
zdroj ihned 08-09-08

.

15. dubna 2008

Hazard

Hazard Motorkářů

Každý dobrovolný dárce orgánů by neměl ohrožovat ostatní účastníky silničního provozu a měl mít také ohled na ty kdo jednotlivé orgány bude sbírat. Především by měli být dál použitelné a ne roztroušené na velké ploše.

Kawasaki ZX-9R - 300 km/h kolem HK Tufta

… Hradecký dopravní policista Stanislav Blažek iDNES.cz potvrdil, že se jedná o silnici I/35 ve směru na Jičín. Místo, kde motorkář na závěr zvedá svůj stroj na zadní kolo, je na účelové komunikaci vedoucí k firmě Čepro …

Mapa HK - Jičín


zdroj videa

cituji:
"Jestli měl origo převody tak tam těch 300 fakt mít mohl - v 11000 má ta motorka papírově maximální výkon a 276 km/h. (připadala mi nějaká lehce ostřejší než v originálu - tak pružně moje novější reaguje když má zařazenou 5 a ta končí při 260 a 12000ot pak následuje docela rychle omezovač - ten týpek v té oblasti točil normálně)

Souhlas s tou jízdou po zadním - už se mi to dostkrát povedlo i líp a nikdy jsem neměl potřebu to natáčet a považuju se přitom za lepšího začátečníka.

Znám okresky a silnice kde se dají takové rychlosti s trochou zmagoření zkoušet, ale jeho úsek vyžadoval fakt zahození mozku - kdo by mu dal asi přednost z vedlejší? a že jich tam pár bylo

Lidi proč vás těch 300 tak táhne? Při rychlosti 200km/h působí na každý kousek gumy ve vaší pneumatice cca 800g (čti osmset gééé)!!!!!!! - samo záleží který kousek a jaký ráfek apod. :)

Při 300km/h je to už cca 2000g - umíte si vůbec tu sílu představit? větší zrnko písku co by se vám dostalo dovnitř pneumatiky a vážil by 0,1g by najednou ztěžknulo na 200g !!!" zdroj:
tictom, Téma: 300km/h není to blbost zkoušet to na okresce? z motorkari cz

Videa autonehod

Jak přežít

Pavlínka, 22 let

Dopravní nehody motocyklistů - 2008

26. července 2008

Dopravní nehoda - Nehoda motocyklu ve vysoké rychlosti

Smrt motorkářů a pravděpodobnost

.

moto motocykl motorkář hazard

14. dubna 2008

Today we have done what we had to do

Ronald Reagan:
"Today we have done what we had to do. If necessary, we shall do it again."

Ronald Reagan: An American Life - Hear Sample

Letters Ronald Reagan



...President Reagan spoke on national television from the Oval Office at 9:00 p.m. on April 14, 1986. He announced that at seven o'clock that evening, “Air and naval forces of the United States launched a series of strikes against the headquarters, terrorist facilities and military assets that support Muammar Qadhafi's subversive activities.” He went on,

Colonel Qadhafi is not only an enemy of the United States. His record of subversion and aggression against the neighboring States in Africa is well documented and well known. He has ordered the murder of fellow Libyans in countless countries. He has sanctioned acts of terror in Africa, Europe, and the Middle East, as well as the Western Hemisphere. Today we have done what we had to do. If necessary, we shall do it again.

He concluded his address:

We Americans are slow to anger. We always seek peaceful avenues before resorting to the use of force – and we did. We tried quiet diplomacy, public condemnation, economic sanctions, and demonstrations of military force. None succeeded. Despite our repeated warnings, Qadhafi continued his reckless policy of intimidation, his relentless pursuit of terror. He counted on America to be passive. He counted wrong. I warned that there should be no place on Earth where terrorists can rest and train and practice their deadly skills. I meant it. I said that we would act with others, if possible, and alone if necessary to ensure that terrorists have no sanctuary anywhere. Tonight, we have...
.
The Ronald Reagan
.

5. dubna 2008

Time Zones - Časová pásma

Time Zones - Časová pásma

UTC is Coordinated Universal Time  = GMT is Greenwich Mean Time

Time Zones - Časová pásma

Time Zone

Current Local Time - World Clock - Time Change

timeticker

clocklink

EET – Eastern European Time
EET is 2 hours ahead of Coordinated Universal Time (UTC)

EEST – Eastern European Summer Time
EEST is 3 hours ahead of Coordinated Universal Time (UTC)

















Mouse Gestures

Mouse Gestures for Internet Explorer

myš myší rychlé ovládání